• Kohdetiedot
 • Talon tiedot
 • Myyntihinta
 • Kuvat
 • Kartta
 • Välittäjä
 • Jaa

Avara, hyväkuntoinen läpitalon huoneisto arvostetussa yhtiössä meren läheisyydessä. Huoneistossa on 4 makuuhuonetta, joista yksi on omalla sisäänkäynnillä ja lasitetulla parvekkeella soveltuen esim. kotitoimistoksi tai vastaanottotilaksi.

Huoneistolla on kahdet osakekirjat, se on aikanaan yhdistetty kahdesta huoneistosta poistamalla väliseinä. Pohjaratkaisu taipuu moneen tarpeeseen. Nyt olohuone ja ruokailutila ovat yhtä avaraa tilaa, josta on käynti toiselle lasitetulle parvekkeelle. Sieltä voit seurata rannan tapahtumia ja ihailla merimaisemaa. Tilava päämakuuhuone on vehreän, rauhallisen sisäpihan puolella. Muut makuuhuoneet ovat helposti kalustettavissa monenlaiseen käyttöön. Kaksi kylpyhuonetta helpottaa arjen sujuvuutta.

Asunto Oy Helsingin Pohjoisranta 6 on Theodor Höijerin suunnittelema, vuonna 1883 rakennettu talo. Huoneisto sijaitsee yhtiön Kirkkokadun puolelle vuonna 1957 lisärakennetussa osassa. Yhtiötä on hoidettu hyvin ja kaikki remontit tehty ajallaan, mm. linjasaneeraus vuonna 1991. Oman korttelin ympärillä on paljon päivittäisiä palveluja, suosittuja kahviloita ja ravintoloita, kulttuurirakennuksia ja vanhoja puistoja. Kauppatorille kävelee muutamassa minuutissa.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Kirsti Soilampi p. 044 200 8145, kirsti.soilampi@luxusm2.fi

Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Helsinki
Osoite:
Kirkkokatu 1a D 30, 00170 Helsinki
Kaupunginosa / kylä:
Kruununhaka
Kerros:
3/null.
Asuinpinta-ala:
125,50 m²
Tilat:
5-6h, k, 2 kph, vh, 2 lasitettu parveke
Kunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Sopimuksen mukaan
Tilat, materiaalit ja varustelu:
 • KATTO
  • Kate: Harjakatto / tiili- ja peltikate
 • RAKENNUSMATERIAALIT
  • Muut rakennusmateriaalit: Tiili / betoni
 • KEITTIÖ
  • Keittiön varustelu: Valkoiset, korkeakiiltoiset kaapistot. Erillisuuni, keraaminen liesitaso, liesituuletin, astianpesukone. Integroidut jääkaappipakastin ja mikro. Työtasot puuta, välitila laattaa. Parkettilattia, maalatut seinät.
 • KYLPYHUONE
  • Kylpyhuoneen kuvaus: Huoneistossa on 2 kylpyhuonetta. Kph 1.: Amme suihkuseinällä, allaskaappi, valaistu peili, lämpöputkipatteri, wc-istuin. Kokonaan kaaakeloitu. Kph 2.: Suihku suihkuseinillä, allas- ja peilikaappi, bidee-suihku, lämpöputkipatteri, pesukoneliitäntä, wc-istuin. Kokonaan kaakeloitu.
 • MAKUUHUONE
  • Makuuhuoneen kuvaus: 4 makuuhuonetta, joista yksi omalla sisäänkäynnillä. Kaikissa parkettilattiat, maalatut seinät. Yhdestä makuuhuoneesta tehty vaate-/kodinhoitohuone. Tilassa on tällä hetkellä liukuovikaapistot, kaapisto työtasolla ja kuivauskaappi.
Asumistyyppi:
Kerrostalo
Kustannukset ja hintatiedot
Velaton hinta:
1 150 000 €
Myyntihinta:
1 110 156,73 €
Velkaosuus:
39 843,27 €
Neliöhinta asuinneliöiden mukaan:
9 163,35 € / m2
Rahoitusvastike:
282,38 € / kk
Hoitovastike:
627,50 € / kk
Vesimaksu:
18 € / kk null
Taloyhtiön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Kerrostalo (osake)
Uudiskohde:
Ei
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Helsingin Pohjoisranta 6
Kiinteistö:
Ei
Rakennusvuosi:
1957
Huoneistojen lukumäärä:
42
Liiketilojen lukumäärä:
6
Yhteiset tilat:
Sauna, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto
Kattotyyppi:
Harjakatto / tiili- ja peltikate
Energialuokka:
F2018. Lisätietoja energialuokasta: 28
Tontin pinta-ala:
0 m²
Tontin omistus:
Oma
Isännöinti:
Helsingin KH-lsännöinti Oy Juha Salaja Kaikukatu 3 A, 00530 Helsinki 09 7740 7612
Lisätiedot yhtiöstä:
Osakkeenomistaja on vastuussa hallitsemansa huoneiston yhteydessä olevan parvekkeen parvekelasien kunnossapidosta ja korjaamisesta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi parvekelasien mahdollisista puutteellisuuksista johtuvista kaikista vioista ja niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista sekä niistä mahdollisesti aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista. Vastuu parvekelaseista kuuluu huoneiston kulloisellekin osakkeenomistajalle. Yhtiön lisätieto Vuonna 1883 valmistuneeseen taloon on rakennettu lisäkerrokset vuonna 1922. Varsinainen yhtiökokous 17.5.2021: Valtuutetaan hallitus kilpailuttamaan ja nostamaan 250.000 euron laina hoitolainojen poismaksua varten sekä hankkimaan ja panttaamaan panttikirjat lainaa varten. Hallitukselle myönnetään valtuudet suorittaa hankeosuuskysely ja päättää kertasuorituksien maksupäivä ja määrittää pääomavastikkeen suuruus ja aloitusajankohta. Valtuutetaan hallitus avaamaan enintään 85.000 euron remonttitili halkeamakorjauksia varten sekä hankkimaan ja panttaamaan panttlkirjat lainaa varten. Remontti-tili muutetaan hankkeiden valmistuttua ja kaikkien kustannuksien ollessa selvillä 5 vuoden lainaksi. Hallitukselle myönnetään valtuudet suorittaa hankeosuuskysely ja päättää kertasuorituksien maksupäivä ja määrittää pääomavastikkeen suuruus ja aloitusajankohta. Ylimääräinen yhtiökokous 25.5.2022: Päätetiin antaa hallitukselle valtuudet nostaa vahingonkorvauskanne yhtiön entistä hallitusta ja Jarmo Rantamäki Oy:tä (nykyisin Luotsi Isännöinti Oy:tä) kohtaan. Varsinainen yhtiökokous 29.6.2022: Hallitukselle myönnettiin yksimielisesti valtuudet kahden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Mikäli valtuutus ei riitä, hallitus on velvollinen kutsumaan ylimääräisen yhtiökokouksen koolle päättämään lisärahoituksesta.
Tulevat remontit:
2022 saunan lauteet, ovisummerit, 2023 ullakkosuunnittelu, kellarivalaistus, porrashuoneen valot, saunan kiuas, ikkuna huolto, 2024 ullakkorakentaminen, pihasuunnittelu, porrashuonemaalaus, 2025 pihajulkisivu, portin uusiminen, kuivaushuone kuivuri, ikkunahuolto, 2026 parvekkeet, nykyiset saunat pois, sähköautopistokkeet.
Palvelut:
Koulu: Kaisaniemen ala-aste ja Kruununhaan yläaste n 600 m, Sibelius lukio n. 500 m, useita päiväkoteja ja kouluja alle 1 km. • Palvelut: Päivittäispalvelut kävelyetäisyydellä, Alepa n. 60 m, Tervasaaren koirapuisto n. 700 m, kauppatori n. 500 m. Kaikki keskustan palvelut kävelyetäisyydellä.
Kartta
Välittäjä

Soilampi Kirsti


044 200 8145
kirsti.soilampi@luxusm2.fi

X

Yhteydenotto kohteesta

Yhteydenottolomake lisää automaattisesti tiedon kohteesta ja välittäjästä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
X

Esittelypyyntö kohteesta

Yhteydenottolomake lisää automaattisesti tiedon kohteesta ja välittäjästä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.