• Video
  • Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

Oletko aina haaveillut suuresta, kartanomaisesta kodista puhdasvetisen järven rannalla? Hirvensalmella, vain parin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudusta, on nyt tarjolla hirsirunkoinen entinen kyläkoulu, jonka täydellinen saneeraus nykyiseen loistoonsa on valmistunut vuonna 2006. Remontissa on uusittu rakenteet, ikkunat ja talotekniikka runkorakenteita lukuunottamatta alapohjasta vesikatteeseen saakka (ks.tarkemmin lisätiedoista). Lisäksi remontin yhteydessä on rakennettu terassit ja upea lasiveranta. Täällä on tilaa suurellekin perheelle, mutta kiinteistö soveltuu hyvin myös monenlaiseen liiketoimintaan tai useamman sukupolven kodiksi. Ullakolla on lisäksi runsaasti rakentamatonta tilaa. Päärakennuksen lisäksi kiinteistöllä sijaitsee rantasauna laitureineen, 2007 rakennettu venevaja, 2006 rakennettu kahden auton katosrakennus, jossa myös lämmin huone ja varasto. Lisäksi vanha liiterirakennus. Öljylämmitys on tehokas ja vaivaton, mutta vesikiertoiseen järjestelmään on helppo kytkeä myös esim. maalämpö. Suontee on tunnettu kirkasvetisenä ja kalaisana järvenä.

Hirvensalmen kunta on Etelä-Savossa ja se juhlii tänä vuonna 150-vuotis juhliaan. Hirvensalmelle on hyvät ajoyhteydet ja se sijaitsee n. tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä, Mikkelistä sekä Heinolasta. Juhlavuoden kunniaksi kunta teetti asukastyytyväisyys kyselyn, jonka perusteella kuntalaiset ovat erittäin tyytyväisiä alueen palveluihin. Matka pääkaupunkiseudulta kestää pari tuntia ja moottoritien jälkeiset viimeiset kymmenet kilometritkin taittuvat sujuvasti hyvää, asfaltoitua tietä pitkin. Hirvensalmen palvelut ja koulut löytyvät 19 km päästä.

Kaupan kohteena on noin 1,2 hehtaarin suurinen hallinnanjakosopimuksella määritettävä määräosa koko kiinteistöstä.

Vain yksityisesittelyjä, lisätietoja Tiia Sairanen 044 444 0540 / tiia.sairanen@luxusm2.fi
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Hirvensalmi
Osoite:
Joutsantie 1746, 52620 Hirvensalmi
Kaupunginosa / kylä:
Kuitula
Kerros:
2
Asuinpinta-ala:
397 m2
Kokonaispinta-ala:
540 m2
Tilat:
7h, 2 keittiötä, khh, 2 s, 2 kph, 4 wc
Huoneita:
7
Kunto:
Hyvä
Keittiön varusteet:
Kaksi erillistä hyvin varusteltua ikkunallista keittiötä, joissa liesi, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja hyvin työskentelytilaa. Lisäksi pienoiskeittiö yläkerrassa.
Parveke:
Kyllä
Kylpyhuoneen varusteet:
Remontoitu 2006, jolloin koko saunaosasto rakennettu (laatoitettu, lattialämmitys asennettu). Suihkukaappi, tassuamme, radiaattori. Neljä wc:tä, joista yksi yläkerrassa. Kaksi saunaa: Päärakennuksessa sauna, jossa Heti valmis-kiuas, rantasaunassa puulämmitteinen kiuas ja pata.
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Omistusasunto
Lisätietoja:
Tilava lasiveranta, kolme terassia. Varashälytys- ja integroitu palovaroitinjärjestelmä. Runsastuottoinen pihakaivo, keskuspölynimuri, yhteensä kolme kaakeliuunia, kolme pönttöuunia ja yksi leivinuuni. Irtaimisto mahdollista lunastaa erillisen sopimuksen mukaisesti. Pintamateriaalit: Puu- / parkettilattiat, lisäksi graniittia ja laattaa. Seinät tapetoitu ja saleissa ja isossa salissa kasettipaneeli. Portaikossa näkyvissä hirsiseinärakennetta. Sisäkatot maalattua tai valkolakattua puupaneelia.
Kustannukset ja hintatiedot
Myyntihinta:
495 000 €
Kiinteistövero:
0 € / v
Kiinnitykset:
710910.00 €
Lämmitys:
333,33 € / kk
Puhtaanapito:
80,00 € / v
Öljyn kulutus:
4000 l/v
Muut kustannukset:
Auraus n. 300,00 € / vuosi, vesi- ja viemärikustannukset kulutuksen mukaan.
Kiinteistön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Omakotitalo
Uudiskohde:
Ei
Kiinteistötunnus:
97-407-3-30
Kiinteistö:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1938
Rakennusmateriaali:
Hirsi, julkisivu laudoitettu.
Kattotyyppi:
Harjakatto, tiilikate.
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Energiatodistus:
Ei ole
Tontin pinta-ala:
20 000,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Talousvesi:
Vesijohto (Suonteen vesiosuuskunta), kaivo.
Kaavatiedot:
Hirvensalmen kunta
Lämmitys:
Öljy / puu. Toisessa keittiössä, eteisissä ja kosteissa tiloissa vesikiertoinen lattialämmitys.
Ilmanvaihto:
Koneellinen poisto, kolme huippuimuria.
Tilojen tarkempi kuvaus:
Päärakennuksen huoneistoala n. 305m2 ja kerrosala n. 397m2. Autokatos vierashuoneineen n. 70m2, sekä rantasauna, liiterirakennus ja venevaja.
Korjaukset:
Täysin saneerattu 2002-2006 (lopputarkastettu 2006). Tiilikatto asennettu ja kattorakenteet vahvistettu, täydellinen LVIS -saneeraus (vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, öljypoltin ja -säiliöt, käyttövesiputkisto ja viemärit), ikkunat ja ovet, lisätty lämpöeristystä kauttaaltaan (selluvilla), ulkomaalaus. Sisäpuolella uusittu keittiöt, kylphuone ja wc:t, toteutettu kattava pintaremontti sekä rakennettu verannat pääsisäänkäynnin yhteyteen sekä suuren salin jatkeeksi takapihan puolelle. Lisäksi rakennettu kolme ulkoterassia (yksi katettu). Autokatosrakennus valmistunut 2006.
Maasto:
Rinne, omaa rantaviivaa kymmeniä metrejä.
Rantatyyppi:
Järvi
Palvelut:
Hirvensalmen palvelut n. 19 km, Mikkelin palvelut n. 49 km., Koulut: Hirvensalmi 1.-9. lk.
Lisätiedot:
Matkailukaava. Lopputarkastus 2006. kaupan kohteena on noin 1,2 hehtaarin suuruinen määräosa, joka määritellään hallinnanjakosopimuksella. Määrosilla ei tule olemaan muuta yhteistä kuin vesiosuuskunnan liittymä, josta tulevat käyttökustannukset jaetaan puoliksi.
Kartta
Videot
Kuvat
Välittäjä

Sairanen Tiia


044 444 0540
tiia.sairanen@luxusm2.fi

Muita kohteitamme
Kullantie 153/Kull
Asuintilaa kahdessa kerroks... | 580 m2
590 000 €
Pulsanlahdentie 22
4h, k, tupa, oleskelu pergo... | 223 m2
890 000 €
Stenberginkuja 8 A
7h, k, 2 kph, 3 wc, khh, pa... | 302 m2
1 098 000 €