• Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

Upea rapattu Villa Korsnäs arvoalueen merenrannalla. Kaikkia tiloja yhdistävät avaruus, tyylikkyys ja korkealaatuiset materiaalit. Ensimmäinen kerros soveltuu ison ruokasalin, mahtavan kokoisen olohuoneen, loisteliaan spa-osaston sekä takkahuoneen ansiosta erinomaisesti edustuskäyttöön. Toisen kerroksen masterbedroomiiin yhdistyvässä kylpyhuoneessa tuntuvat arkiaamutkin luksukselta, samasta kerroksesta löytyy toki toinenkin kylpyhuone palvelemaan kerroksen kolmea muuta makuuhuonetta. Ullakkokerroksessa löytyy lisäksi (esimerkiksi aikuistuvan teinin käyttöön soveltuvat) kaksi huonetta ja kolmas kylpyhuone. Kellarikerros, jossa on myös viinikellari, tarjoaa hulppeat säilytystilat arkea helpottamaan. Rakennus on täysin saneerattu vuosina 2000-2008 ja on erinomaisessa kunnossa. Kun pakettiin vielä lisätään esteetön merinäköala ja 2.500 m2 suuruinen oma piha-alue, niin kokonaisuus alkaa hahmottumaan. Tämä upea kokonaisuus on kuitenkin koettava paikan päällä, joten soita vaikka heti sopiaksesi omasta esittelyajasta!

Lisätiedot ja myynti: Mika Hautala p. 050 2311 tai mika.hautala@luxusm2.fi.
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Espoo
Osoite:
Ristiniementie 21 L, 02320 Espoo
Kaupunginosa / kylä:
Ristiniemi
Kerros:
1-2/2
Asuinpinta-ala:
470 m2
Kokonaispinta-ala:
470 m2
Tilat:
9h, avok, takkah, spa-os, s, 3 kph, khh, p, ter, at, kellari
Huoneita:
9
Kunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet:
Keittiö on uusittu noin 10 vuotta sitten. Kaapistoissa on massiivitiikkiovet, työtasot Corian kivimassaa. Varusteet: induktioliesitaso, jääpakastinkaappi, kiertoilmauuni (rosteri), höyryuuni (rosteri), mikroaaltouuni (rosteri), kahvikone (rosteri), kaksi astianpesukonetta. Kaikki keittiökoneet Miele ja intergroidut, kaksi vesipistettä, keittiö Orrizonte/Snaidero.
Parveke:
Parveke, terassi ja piha-alue.
Kylpyhuoneen varusteet:
Alakerran spaosastossa on mosaikkilaattalattia ja laatoitetut seinät. Varusteet: Lattialämmitys, kaksi sadettajasuihkua, poreamme, wc. Kalusteet ja valaisimet Falper, sekoittajat Dornbracht. Master Bedroomin kylpyhuoneessa on marmorilattia ja -seinät. Varusteet: Lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, kylpyamme, kaksi pesuallasta, wc, kuivauspatteri. Yläkerran toinen kylpyhuone on laatoitettu. Varusteet: Suihku, suihkuseinä, pesuallas, wc. Ullakkokerroksen kylpyhuone on laatoitettu: Varusteet: Suihku, pesuallas, wc. Alakerran erillinen wc on laatoitettu.
Säilytystilat:
Vaatehuone, kaapistot, kellari, autotalli.
Pintamateriaalit:
Alakerran asuinhuoneissa on Romanoffin massiivipuiset sauvaparkettilattiat eteistä lukuunottamatta, jossa marmorilattiat. Muissa asuinhuoneissa parkettilattiat, maalatut seinät.
Ikkunoiden suunta:
Kaikkiin ilmansuuntiin, etelänpuoleisista ikkunoista esteetön merinäköala.
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Omistusasunto
Lisätietoja:
Rakennuksen yhtiöjärjestyksessä määritelty hallinta-alue on noin 2.500 m2. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Vuosittainen sähkönkulutus sisältäen taloussähkön noin 85.000 kWh. Rakennuksessa on CAT 5-6 sisäinen tietoliikennekaapelointi. Rakennus on alunperin valmistunut 1930-luvulla ja täysin saanerattu vuosina 2000-2008.
Kustannukset ja hintatiedot
Velaton hinta:
2 900 000 €
Myyntihinta:
2 900 000 €
Neliöhinta asuinneliöiden mukaan:
6 170,21 € / m2
Neliöhinta kokonaisneliöiden mukaan:
6 170,21 € / m2
Rahoitusvastike:
0 € / kk
Hoitovastike:
470 € / kk
Vesimaksun peruste:
Kulutuksen mukaan.
Muut kustannukset:
Ilmoitettu hoitovastike sisältää vesimaksuennakkoa 0,2 € / m2/kk, tasataan todellisen kulutukseen mukaan.
Taloyhtiön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Erillistalo
Uudiskohde:
Ei
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Espoon Villa Korsnäs
Kiinteistö:
Ei
Huoneistojen lukumäärä:
12
Taloyhtiön sauna:
Ei
Hissi talossa:
Ei
Rakennusmateriaali:
Rapattu Hirsi.
Kattotyyppi:
Viistokatto, tiilikate.
Energiatodistus:
Ei ole
Tontin pinta-ala:
12 722,00 m2
Kiinteistönhoito:
Omatoiminen.
Isännöinti:
Tero Isoniemi Espoon Tilikartta Oy
Lisätiedot yhtiöstä:
Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakkeenomistaja vastaa hallitsemansa huoneiston sijaintirakennuksen kunnossapidosta kokonaisuudessaan. Tämä vastuu käsittää myös esimerkiksi salaojat, sadevesien ohjauksen sekä rakennuksen perustuksen. Osakkeenomistaja vastaa myös hallitsemansa piha-alueen kunnossapidosta kokonaisuudessaan. Osakkeenomistaja vastaa hallitsemaansa huoneistoa, sen sijaintirakennusta ja/tai piha-aluetta palvelevien putkien, johtojen, kanavien sekä muiden asennusten kunnossapidosta myös siltä osin, kun ne sijaitsevat asunto-osakeyhtiön tai toisen osakkaan hallitsemalla tontin osalla. Suorittaessaan tällaisen putken, johdon, kanavan tai muun asennuksen kunnossapitoa osakas on velvollinen palauttamaan taloyhtiölle tai toiselle osakkaalle kuuluvan tontin osan sellaiseen kuntoon, jossa se oli ennen osakkaan kunnossapitotyön aloittamista.
Kaavatiedot:
Espoon kaupunki p. 09 816 21
Lämmitys:
Sähkö, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Korjaukset:
Nyt myytävä rakennus on kokonaan saneerattu vuosina 2000-2008.
Rantatyyppi:
Meri
Palvelut:
Kaikki oleelliset palvelut lähellä., Koulut: Koulut ja päiväkodit lähialueella.
Kartta
Kuvat
Välittäjä

Hautala Mika


050 2311

Muita kohteitamme
Kuninkaanlahdentie 13 A
7h, k, khh, 2 vh, psh/wc, e... | 132 m2
850 000 €