• Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

Haluatko asua onnellisesti ja nauttia Sipoonjoen ympäristön hienoista kulttuurimaisemista, mutta kuitenkin olisit aivan Helsingin kupeessa? Tämä hieno ja pieteetillä saneerattu hirsitalo valloittaa sydämesi. Talosta välittyy hienosti vanhan talon tunnelma, mutta samalla se on täysin modernein ratkaisuin toteutettu, joten kokonaisuus on erittäin toimiva. Tilaa on paljon ja mikäli tarvitsee lisää neliöitä, niin talosta löytyy iso ja korkea ullakkokerros, joka on melko helposti muunnettavissa asuinkäyttöön. Hyvät tekniset ratkaisut takaavat omalta osaltaan edullisen ja vaivattoman asumisen. Vapaa-ajalla nautit noin kilometrin päässä sijaitsevan Sipoonkorven kansallispuiston henkeäsalpaavasta luonnosta, ratsastat jollain lähitienoon lukuisista hevostalleista, tai piipahdat "Kirkonkylässä", eli Nikkilässä, nauttimassa laadukkaasta kulttuuritarjonnasta. Kun kokonaisuuteen vielä lisätään lyhyt ajomatka Helsinkiin, niin kokonaisuus alkaa pieneltä osin hahmottumaan.

Tätä kerrassaan ihastuttavaa kohdetta on kuitenkin mahdoton kuvailla sanoin muuten kuin häviävän pieneltä osin, joten soita vaikka heti sopiaksesi omasta esittelyajasta!

Lisätiedot ja myynti: Mika hautala p. 050 2311 tai mika.hautala@luxusm2.fi
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Sipoo
Osoite:
Hindsbyntie 301, 04130 Sipoo
Kaupunginosa / kylä:
Hindsby
Kerros:
1 + avoullakko
Asuinpinta-ala:
278 m2
Kokonaispinta-ala:
302 m2
Tilat:
6h, avok, halli, et, kph, s, 3 wc, 2 lasiver, avoullakko
Huoneita:
6
Kunto:
Hyvä
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet:
Keraaminen liesitaso, kalusteuuni, jää-pakastinkaappi (side by side), astianpesukone, liesituuletin.
Parveke:
Ei
Kylpyhuoneen varusteet:
Saunassa on ledvalot ja Harvian puukiuas (pylväsmallinen). Kylpyhuone on laatoitettu ja siinä on kaksi suihkua, pesukoneliitäntä, pesuallas ja allastaso. Kolme erillistä wc:tä.
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Omistusasunto
Lisätietoja:
Rakennus on pääosin viime vuosien aikana perusteellisesti kunnostettu vanhaa rakennusta kunnioittaen sekä asianmukaisilla, hengittävillä ja tyyliin sopivilla materiaaleilla. Rakennuksessa on sähköisesti ohjattu paloilmaisinjärjestelmä. Rakennukselle ei ole laadittu lain edellyttämää energiatodistusta. Pintamateriaalit: Asuinhuoneet ja lasiverannat: lautalattiat ja seinät maalattu, paneloitu sekä tapetoitu, osa hirrellä.
Kustannukset ja hintatiedot
Myyntihinta:
685 000 €
Kiinteistövero:
481,24 € / v
Kiinnitykset:
300000.00 €
Sähkölämmitys:
17000 kWh/v
Muut kustannukset:
Varainsiirtovero 4 %, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuudatuskulut. Pihatien hoitokulut: 24 € / auraus, 62 € / lanaus. Ilmoitettu sähkönkulutus ei sisällä käyttösähköä..
Kiinteistön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Omakotitalo
Uudiskohde:
Ei
Kiinteistötunnus:
753-409-7-62
Kiinteistö:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1903
Rakennusoikeus:
Suunnittelutarveratkaisulla.
Rakennusmateriaali:
Hirsirunko, lautaverhous
Kattotyyppi:
Harjakatto, Varttikate
Energialuokka:
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Energiatodistus:
Ei ole
Rasitteet:
Rasitteet: Maantien suoja-alue (tontin alaosassa). Ei kiinteistön hyväksi perustettuja rasiteoikeuksia, ei osuutta yhteisiin alueisiin.
Tontin pinta-ala:
8 544,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Talousvesi:
Kunnan vesi.
Viemäröinti:
Oma
Kaavatiedot:
Sipoon kunta p. (09) 235 31.
Lämmitys:
Vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmä, lämmönjako vesikiertoisilla pattereilla, kaksi pönttöunia.
Ilmanvaihto:
Painovoimainen, kylpyhuoneessa ja keittiössä koneellinen ilmanvaihto.
Tilojen tarkempi kuvaus:
Varsinaisessa asuinkerroksessa on kuusi huonetta, avokeittiö, halli, eteinen, kylpyhuone, sauna, kolme erillistä wc:tä ja kaksi lasiverantaa. Erittäin tilava asuinkäyttöön sopiva avoullakkotila. Lisäksi hirsi-/puurakenteinen ulkorakennus ja leikkimökki.
Korjaukset:
TOTEUTETUT PERUSKORJAUSTYÖT 2015 - 19: Lämmitysjärjestelmän vaihto: vesi-ilmalämpöpumppujärjestelmä vesikiertoisilla pattereilla. Sähköremontti: Uusi pääkeskus asennettu, pistorasiat, katkaisijat ja valaisinpistokkeet sekä rakennuksen ulkovalaisimet uusittu, sähkökaapelit pääosin (lähes kaikki) uusittu, sähköisesti ohjattu palovaroitusjärjestelmä asennettu. Arkkitehtityöt: Arkkitehdin piirtämät rakennuspiirustukset käsittäen: Muutokset pohjaratkaisuihin ja julkisivuun, sisustussuunnittelutyöt, keittiön suunnittelu, wc- ja kph-tilojen muutokset, sauna, ulko-ovien vaihto tyylin mukaisiksi, käyttövesiputket uusittu, vesipiste ulkoseinään. Keittiön muutosten toteutus: Avokeittiö olohuoneen yhteyteen, keittiön kalustus: pöytätasot vanhaa lankkua, kalusteet uusittu; kaikki pinnat käsitelty käsityönä. Jää-pakastinkaappi (side by side) 2019, astianpesukone 2018, liesi/keraaminen taso 2016. Kylpyhuone, sauna ja wc-tilat 2018-19: kylpyhuoneen täysi remontti sertifikaattien mukaisesti 2018, (kaikki vanha purettu pois), saunan rakentaminen vanhan pannuhuoneen paikalle, 3 erillistä wc:tä. Sisäpinnat:. Kaikki sisäkatot on maalattu Uula INTO-sisustusmaalilla, lattiat hiottu ja maalattu tai vahattu, ulkoseinien sisäpinnat ulkoseinien sisäpinnat hengittäviä materiaaleja: paperitapeteilla tai maalattu perinteisellä liima/liitumaalilla, ovien ja ikkunanpuitteiden pintamaalaus (Uula ovi-ja ikkunamaali), huoneiden tapetointi/maalaus. Ulkoseinien eristys: Suurimmassa osassa taloa 25 mm huokoinen kuitulevy, yksi seinä jätetty hirrelle, itä/etelä kulman kahden huoneen haltex-eriste todettu riittäväksi. Muuta: Julkisivun maalaus 2017, lasiverantojen sisäpuolinen kunnostus ja maalaus, katon lapetikkaat ja silta uusittu, piipun hattu 2016-18, vintin varastotilan rakentaminen ja eristäminen 2017.
Maasto:
Rinnettä ja tasamaata.
Sisäänajotietä reunustaa kuusikuja, pihapiirissä seitsemän vanhaa omenapuuta, jotka antavan runsaan sadon joka toinen vuosi. Metsämaata.
Palvelut:
Kattavat palvelut kuten isot ruokakaupat, terveyskeskukset, hammashoitolat, kirjastot ja ravintolapalvelut ym. Nikkilän keskustassa n. 6 km etäisyydellä ja Söderkullassa n. 8 km etäsyydellä. Pankkipalvelut Nikkilän keskustassa., Koulut: Nikkilän keskustassa n. 6 km etäisyydellä suomen- ja ruotsinkieliset koulut (alakoulut, yläkoulut ja lukiot) sekä ammattikoulu (Keuda). Söderkullassa suomen- ja ruotsinkieliset alakoulut ja suomenkielinen yläkoulu. Useita päiväkoteja Nikkilässä
Kartta
Kuvat
Välittäjä

Hautala Mika


050 2311

Muita kohteitamme
Kullantie 153/Kull
Asuintilaa kahdessa kerroks... | 580 m2
590 000 €
Pulsanlahdentie 22
4h, k, tupa, oleskelu pergo... | 214 m2
890 000 €
Joutsantie 1746
7h, 2 keittiötä, khh, 2 s, ... | 397 m2
495 000 €