• Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

Huippulaadukas ja upo-uusi kivitalo loistavalla ja arvostetulla sijainnilla!

Vanhan laulun sanat "kalliolle, kukkulalle rakennan minä majani" kertoo jo paljon, tämä "maja" on tosin täynnä toimivuutta, laatua ja arjen luksusta. Talo rakennetaan korkealle kalliolle ja yläkerran parvekkeelta avautuvat hulppeat näkymät yli naapurikiinteistöjen kattojen ja aina merelle saakka.

Pohjaratkaisuun voit vielä vaikuttaa kohtuullisen merkittävästi. Nyt suunnitellussa pohjaratkaisussa ylimpään kerrokseen suunniteltu saunaosasto voidaan vaivattomasti siirtää myös kellarikerrokseen, jolloin yläkertaan saadaan tehtyä se monen niin kaipaama neljäs makuuhuone. Edellä oleva vain esimerkkinä, monet muutkin asiat ovat vielä mahdollisia toteuttaa juuri sinun ja perheesi tarpeiden mukaan.

Ympäristöystävällisyyskin huomioidaan, vesi-ilmalämpöpumppu yhdistettynä erittäin miellyttävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen pitää asumiskustannukset kurissa, lisää asumisviihtyvyyttä ja säästää luontoa. Kivitalo kestää isältä pojalle ja pojanpojalle, sisäkatot tehdään 100 % kierrätettävästä materiaalista, muutama asia nyt mainittavaksi.

Tälle kodille ominaisia muita piirteitä ovat iso terassiparveke ja sen alla sijaitsevat kaksi autokatospaikkaa sekä oma rauha.

Marjaniemi on asuinalueena ehkä Itä-Helsingin arvostetuin alue. Lapsiperheet suosivat sitä sen rauhallisuuden vuoksi, toisaalta linja-autoyhteydet ovat hyvät ja kattavat palvelut löytyvät läheltä. Meren läheisyys on yksi leimaa-antava piirre ja harrastustoimintaa löytyy mukavasti, niin perheen nuoremmille, kuin aikuisillekin, esimerkkeinä mainittakoon vaikka upea uimaranta ja oma pursiseura nuorisojaostoineen, yli 16 vuotiaat voivat lisäksi liittyä paikalliseen ja vireään vapaaehtoispalokuntaan.

Vielä voit vaikuttaa kaikilta osin materiaaleihin, väreihin ja merkittävästi jopa tilajakoihin.

Kaupan kohteena on 60/100 osaa koko kiinteistöstä, käsittäen hallinnajakosopimuksella määriteltävän hallinta-alueen A ja sille rakennettavan asuinrakennuksen sekä 1/2 osaa yhteisalueesta Y. Hinta koostuu maapohjan hinnasta 330.000 EUR, jonka lisäksi ostaja solmii myyjän kanssa RYS-9/1998 mukaisen kuluttajaurakkasopimuksen asuinrakennuksen rakentamisesta 720.000 euron hinnalla. Urakkasopimuksen maksuerät maksetaan takapainotteisesti rakennuksen valmiusasteen mukaan, maksueriä on yhteensä 12 kappaletta.

Nopeat ostavat ja hitaat harmittelevat, eli soita vaikka heti sopiaksesi omasta esittelyajasta!

Lisätiedot ja myynti: Mika Hautala p. 050 2311 tai mika.hautala@luxusm2.fi
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Helsinki
Osoite:
Puolaharju 25a A, 00930 Helsinki
Kaupunginosa / kylä:
Marjaniemi
Kerros:
2 + kellari
Asuinpinta-ala:
110 m2
Kokonaispinta-ala:
227 m2
Tilat:
4-5h, avok, s, 2 kph, 2 wc, khh, 2 ter, p, var, autokatos
Huoneita:
4
Muita tietoja:
Kaupan kohteena on 60/100 suuruinen määräosa koko kiinteistöstä, käsittäen hallinnanjakosopimuksella määriteltävän hallinta-alueen A sille rakennettavine rakennuksineen sekä 1/2 osaa yhteisalueesta Y. Kauppahinta jakautuu siten, että maapohjan osuus on 330.000,00 euroa, jonka lisäksi ostaja solmii myyjän kanssa RYS-9/1998 mukaisen kuluttajaurakkasopimuksen erillistalon rakentamisesta hintaan 720.000,00 euroa. Urakkasopimuksen osuus kauppahinnasta maksetaan takapainotteisesti rakennuksen valmiusasteen edistymisen mukaisesti, maksueriä on yhteensä 12 kappaletta.
Vapautuminen:
Arvioitu valmistuminen kesällä 2022
Keittiön varusteet:
Tilava saarekkeellinen avokeittiö. Varustelu Corakeittiön erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Parveke:
Tilava parveke noin etelään
Kylpyhuoneen varusteet:
Kylpyhuoneet ovat laatoitetut, saunan pesuhuoneessa kaksi suihkua. Kiintokalusteet Corakeittiöiden erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Ostaja voi vaikuttaa väreihin ja lopullisiin materiaaleihin.
Ikkunoiden suunta:
Noin etelä, länsi, pohjoinen, itä
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Uudiskohde
Kustannukset ja hintatiedot
Myyntihinta:
1 050 000 €
Kiinteistövero:
0 € / v
Muut kustannukset:
Varainsiirtovero maapohjan osuudesta (13.200,00 €), puolet kaupanvahvistajan palkiosta, lainhuudatuskulut
Kiinteistön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Erillistalo
Uudiskohde:
Kyllä
Kiinteistötunnus:
91-45-24-24
Kiinteistö:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2022
Rakennusoikeus:
Käytetään kokonaan
Rakennusmateriaali:
Muuratut valuharkkoseinät, jotka ulkopuolelta rapattu
Kattotyyppi:
Epäsymmetrinen harjakatto, vesikatteena käsintehty konesaumattu peltikatto
Energialuokka:
Energialuokka: B2018
Energiatodistus:
On
Rasitteet:
Ei rasitteita, ei kiinteistön hyväksi perustettuja rasiteoikeusia, ei osuutta yhteisiin alueisiin.
Tontin pinta-ala:
1 007,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Talousvesi:
Kunnan
Viemäröinti:
Kunnan
Kunnallistekniikka:
Kyllä
Kaavatiedot:
Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Lämmitys:
Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP), vesikiertoinen lattialämmitys, takka
Ilmanvaihto:
Koneellinen tulo-/poistoimanvaihto, LTO
Tilojen tarkempi kuvaus:
1. kerroksessa on olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, eteinen, tilava terassiparveke ja terassi. 2. kerroksessa on makuuhuone, pesuhuone, sauna ja aulatila, parveke, tarvittaessa pesuhuoneen ja saunan tilalle voidaan tehdä neljäs makuuhuone. Kellarikerroksessa on kodinhoitohuone, wc ja runsaasti varastotiloja, tarvittaessa osa varastotiloista voidaan korvata pesuhuoneella ja saunalla. Lisäksi kahden auton autokatos terassiparvekkeen alla.
Maasto:
Rinne ja tasamaa
Kalliota ja nurmikkoa
Palvelut:
Lähialueella mm. kauppakeskus Easton, Citymarket ja kauppakeskus Itiksen laajat palvelut., Koulut: Koulut ja päiväkodit lähialueella.
Kartta
Kuvat
Välittäjä

Hautala Mika


050 2311
mika.hautala@luxusm2.fi

Muita kohteitamme
Puolaharju 25a B
4-5h, avok, s, 3 kph, 1 eri... | 110 m2
990 000 €