• Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

Huippulaadukas ja upo-uusi kivitalo loistavalla ja arvostetulla sijainnilla!

Nyt on mahdollisuus ostaa upouusi koti täynnä toimivuutta, laatua ja arjen luksusta, josta löytyy myös se monen kaipaama neljäs makuuhuone. Harrastava lapsiperhe arvostaa kellarikerroksen hulppeita säilytystiloja, joita voi halutessaan vielä lisätä siirtämällä saunaosaston ylimpään kerrokseen, toki silloin joutuu luopumaan yhdestä makuuhuoneesta, mutta saa uhrauksen vastineeksi vilvoitella todella tilavalla länteen avautuvalla terassiparvekkeella. Pohjaratkaisuun voit vielä vaikuttaa kohtuullisen merkittävästi. Edellä oleva saunan siirtäminen on vain esimerkkinä, monet muutkin asiat ovat vielä mahdollisia toteuttaa juuri sinun ja perheesi tarpeiden mukaan.

Ympäristöystävällisyyskin huomioidaan, vesi-ilmalämpöpumppu yhdistettynä erittäin miellyttävään vesikiertoiseen lattialämmitykseen pitää asumiskustannukset kurissa, lisää asumisviihtyvyyttä ja säästää luontoa. Kivitalo kestää isältä pojalle ja pojanpojalle ja tietenkin samaten äidiltä tyttärelle ja tyttärentyttärelle, sisäkatot tehdään 100 % kierrätettävästä materiaalista, muutama asia nyt mainittavaksi.

Tälle kodille ominaisia muita piirteitä ovat, kuten jo on tullut kerrottua, iso terassiparveke, siirsit saunan yläkertaan tai et, ja sen alla sijaitsevat kaksi autokatospaikkaa sekä oma rauha.

Marjaniemi on asuinalueena ehkä Itä-Helsingin arvostetuin alue. Lapsiperheet suosivat sitä sen rauhallisuuden vuoksi, toisaalta linja-autoyhteydet ovat hyvät ja kattavat palvelut löytyvät läheltä. Meren läheisyys on yksi leimaa-antava piirre ja harrastustoimintaa löytyy mukavasti, niin perheen nuoremmille, kuin aikuisillekin, esimerkkeinä mainittakoon vaikka upea uimaranta ja oma pursiseura nuorisojaostoineen, yli 16 vuotiaat voivat lisäksi liittyä paikalliseen ja vireään vapaaehtoispalokuntaan.

Vielä voit vaikuttaa kaikilta osin materiaaleihin, väreihin ja merkittävästi jopa tilajakoihin.

Kaupan kohteena on 40/100 osaa koko kiinteistöstä, käsittäen hallinnajakosopimuksella määriteltävän hallinta-alueen B ja sille rakennettavan asuinrakennuksen sekä 1/2 osaa yhteisalueesta Y. Hinta koostuu maapohjan hinnasta 330.000 EUR, jonka lisäksi ostaja solmii myyjän kanssa RYS-9/1998 mukaisen kuluttajaurakkasopimuksen asuinrakennuksen rakentamisesta 660.000 euron hinnalla. Urakkasopimuksen maksuerät maksetaan takapainotteisesti rakennuksen valmiusasteen mukaan, maksueriä on yhteensä 12 kappaletta.

Nopeat ostavat ja hitaat harmittelevat, eli soita vaikka heti sopiaksesi omasta esittelyajasta!

Lisätiedot ja myynti: Mika Hautala p. 050 2311 tai mika.hautala@luxusm2.fi
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Helsinki
Osoite:
Puolaharju 25a B, 00930 Helsinki
Kaupunginosa / kylä:
Marjaniemi
Kerros:
2 + kellari
Asuinpinta-ala:
110 m2
Kokonaispinta-ala:
251 m2
Tilat:
4-5h, avok, s, 3 kph, 1 erill. wc, khh, 2 p, terassip, varastoja, autokatos
Huoneita:
4
Muita tietoja:
Kaupan kohteena on 40/100 suuruinen määräosa koko kiinteistöstä, käsittäen hallinnanjakosopimuksella määriteltävän hallinta-alueen B sille rakennettavine rakennuksineen sekä 1/2 osaa yhteisalueesta Y. Kauppahinta jakautuu siten, että maapohjan osuus on 330.000,00 euroa, jonka lisäksi ostaja solmii myyjän kanssa RYS-9/1998 mukaisen kuluttajaurakkasopimuksen erillistalon rakentamisesta hintaan 660.000,00 euroa. Urakkasopimuksen osuus kauppahinnasta maksetaan takapainotteisesti rakennuksen valmiusasteen edistymisen mukaisesti, maksueriä on yhteensä 12 kappaletta.
Vapautuminen:
Arvioitu valmistuminen kesällä 2022
Keittiön varusteet:
Tilava saarekkeellinen avokeittiö. Varustelu Corakeittiön erillisen kalustesuunnitelman mukaan.
Parveke:
Kaksi parveketta noin etelään
Kylpyhuoneen varusteet:
Kylpyhuoneet ovat laatoitetut, saunan pesuhuoneessa kaksi suihkua. Kiintokalusteet Corakeittiöiden erillisen kalustesuunnitelman mukaan. Ostaja voi vaikuttaa väreihin ja lopullisiin materiaaleihin.
Ikkunoiden suunta:
Noin etelä, länsi, pohjoinen, itä
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Uudiskohde
Kustannukset ja hintatiedot
Myyntihinta:
990 000 €
Kiinteistövero:
0 € / v
Muut kustannukset:
Varainsiirtovero maapohjan osuudesta (13.200,00 €), puolet kaupanvahvistajan palkiosta, lainhuudatuskulut
Kiinteistön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Erillistalo
Uudiskohde:
Kyllä
Kiinteistötunnus:
91-45-24-24
Kiinteistö:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2022
Rakennusoikeus:
Käytetään kokonaan
Rakennusmateriaali:
Muuratut valuharkkoseinät, jotka ulkopuolelta rapattu
Kattotyyppi:
Epäsymmetrinen harjakatto, vesikatteena käsintehty konesaumattu peltikatto
Energialuokka:
Energialuokka: B2018
Energiatodistus:
On
Rasitteet:
Ei rasitteita, ei kiinteistön hyväksi perustettuja rasiteoikeusia, ei osuutta yhteisiin alueisiin.
Tontin pinta-ala:
1 007,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Talousvesi:
Kunnan
Viemäröinti:
Kunnan
Kunnallistekniikka:
Kyllä
Kaavatiedot:
Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Lämmitys:
Vesi-ilmalämpöpumppu (VILP), vesikiertoinen lattialämmitys, takka
Ilmanvaihto:
Koneellinen tulo-/poistoimanvaihto, LTO
Tilojen tarkempi kuvaus:
1. kerroksessa on olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, eteinen, ja parveke. 2. kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, parveke ja iso terassiparveke, ostajan niin halutessa toisen makuuhuoneen tilalle voidaan rakentaa pesuhuone ja sauna. Kellarikerroksessa on kodinhoitohuone, sauna, pesuhuone ja erillinen wc, ja runsaasti varastotiloja. Ostajan niin halutessa, voidaan sauna ja pesuhuone siirtää ylimpään kerrokseen ja niiden viemä tila korvata varastotiloilla. Lisäksi kahden auton autokatos terassiparvekkeen alla.
Maasto:
Rinne ja tasamaa
Kalliota ja nurmikkoa
Palvelut:
Lähialueella mm. kauppakeskus Easton, Citymarket ja kauppakeskus Itiksen laajat palvelut., Koulut: Koulut ja päiväkodit lähialueella.
Kartta
Kuvat
Välittäjä

Hautala Mika


050 2311
mika.hautala@luxusm2.fi

Muita kohteitamme
Puolaharju 25a A
4-5h, avok, s, 2 kph, 2 wc,... | 110 m2
1 050 000 €