• Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

RS-KOHDE!

MYYTÄVÄT ULLAKKOASUNNOT ISO ROOBERTINKATU 41, HELSINKI

Myynnissä olevia ullakkoasuntoja oli 7 kappaletta, joista vain tämä on alkuperäisen ostajan elämäntilannemuutoksen johdosta uudelleen vapaana!

Asunnot rakennetaan Punavuoreen osoitteeseen Iso Roobertinkatu 41. Rakentaminen on aloitettu huhtikuussa 2021 ja asunnot valmistuvat arviolta kesäkuun 2022 aikana.

Taloyhtiö, johon asunnot rakennetaan, on hyvässä kunnossa. Yhtiön putkiremontti on valmistunut vuonna 2019 ja A-portaan hissi on uusittu vuonna 2014. Ullakkorakentamisen yhteydessä yhtiö saa uuden vesikaton, kellarin yleistilat remontoidaan (mm. uudet irtainvarastot, pesulavaraus, kerhotilat, polkupyörä-/ulkoiluvälinevaraston rakentaminen) ja sisäpihalle tehdään uusi jätehuone sekä polkupyörätelineet. Ullakkorakentamisen yhteydessä B- ja C-portaan hissit uusitaan, jolloin hisseillä on yhteys kellarin irtainvarastoilta sekä autohallista aina ullakkokerrokseen saakka. Nämä ullakkorakentamisen aikana tehdyt korjaustyöt eivät vaikuta myytävien ullakkoasuntojen velkaosuuksiin.

Näistä upeista Industrial Loft-tyyliin sisustetuista asunnoista löydät tummia mittatilauskaapistoja, rouheita tiilipintoja, betonijäljitelmälaattaa sekä ihanan leveää lankkuparkettia. Tyylikkäät ruutulasiseinät sekä ruutulasi-ikkunat tuovat asuntoihin niiden kaipaamaa ryhtiä. Ullakkoasuntojen tunnelma on viimeistelty uniikeilla kattomuodoilla sekä upeilla kattoikkunoilla. Asuntojen toiminnallisuuteen olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. On tärkeää, että näyttävien sisustusratkaisujen lisäksi asunto toimii myös arjessasi.
_________________________________________________________________________

NÄYTTÄVÄT KATTOMUODOT

Ullakkoasunnon avotila näyttävine kattomuotoineen ja 5,5 metrin huonekorkeuksineen vetää sanattomaksi. Tyylikkäät tummat ruutulasiseinät ja ihanan leveät lankkuparkettilattiat korostavat entisestään tilan näyttävyyttä.

KAUPUNGIN HIENOIN MASTERBEDROOM

Tästä ullakkoasunnosta löytyy kaupungin hienoin masterbedroom omalla terassilla, vaatehuoneella ja spa-osastolla. Upeat kattoikkunat kruunaavat tämän yksityisen tilan ihanan ullakkoasunnon tunnelman.

TÄMÄ ULLAKKOASUNTO TOIMII NIIN ARJESSA KUIN JUHLASSAKIN

Etsitkö edustavaa kaupunkikotia vai tarvitsetko tilavan perheasunnon? Tämä tyylikäs ullakkoasunto toimii molemmissa tapauksissa, niin arjessa kuin juhlassakin.

Asunnon avaraan eteiseen on suunniteltu runsas kaappirivistö ulkovaatteitasi ja kenkiäsi varten. Tilan lattia on päällystetty isolla betonijäljitelmä laatalla, jonka ansiosta eteinen on helppo pitää puhtaana. Eteisen perältä löydät myös yhden makuuhuoneista. Se taipuu loistavasti makuuhuoneen lisäksi rauhalliseksi työtilaksi tai vierashuoneeksi.

Astuessasi peremmälle avautuu sinulle näkymä asunnon upeaan 42 neliön avotilaan. Tilasta löytyy tyylikäs avokeittiö upeine saarekkeineen ja aamiaiskaappeineen. Saarekkeen eteen suunniteltuun ruokailutilaan mahtuu loistavasti ruokapöytä isommallekin porukalle. Avotilan toisessa päässä sijaitsevalle olohuoneen sohvalle on ihana istahtaa ihailemaan tätä upeaa 5,5 metrin korkeuden omaavaa avotilaa näyttävine kattomuotoineen.

Olohuoneen vierestä löydät alakerran toisen makuuhuoneen. Se on erotettu tilasta tyylikkäällä ruutulasiseinällä. Tämän makuuhuone soveltuu loistavasti myös erilliseksi TV-tilaksi.

KUORRUTA MASTERBEDROOM HALUAMILLASI TOIMINNOILLA

Siirtyessäsi yläkertaan löydät asunnon todellisen helmen. Toiseen kerrokseen on suunniteltu asunnon masterbedroom omalla terassilla, vaatehuoneella sekä kylpyhuoneella. Toisen kerroksen upeat kattoikkunat ja kolmen metrin huonekorkeus kruunaavat tämän yksityisen tilan ylellisen ullakkoasunnon tunnelman.

Yläkerran kylpyhuoneen lisäksi löytyy alakerrasta myös toinen kylpyhuone, joka helpottaa huomattavasti esimerkiksi lapsiperheen aamuruuhkaa. Arjen toimintojen helpottamiseksi alakertaan on myös suunniteltu erillinen kodinhoitohuone.

Huomioitavaa on, että vaikka myytävää huoneistoalaa asunnossa on 136 neliötä, niin asunnon todellinen lattia-ala on jopa 153 m2.

Tämän upean ullakkoasunnon terassi katsoo kiinteistön sisäpihan puolelle lounaaseen. Lisäksi asunnon ikkunoita löytyy Albertinkadun puolelta.

Myynti: Mika Hautala p. 050 2311 tai mika.hautala@luxusm2.fi
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Helsinki
Osoite:
Iso Roobertinkatu 41 C 73, 00120 Helsinki
Kaupunginosa / kylä:
Punavuori
Kerros:
6/5
Asuinpinta-ala:
136 m2
Kokonaispinta-ala:
153 m2
Tilat:
4h, avok, 2 kph, khh, vh, kattoterassi
Huoneita:
4
Vapautuminen:
Asunnon valmistuttua
Keittiön varusteet:
Huippulaadukas avokeittiö. Pyydä välittäjältä tarkat tiedot valituista varusteista ja -materiaaleista.
Parveke:
Ei
Ikkunoiden suunta:
Noin lounas ja koillinen
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Uudiskohde
Kustannukset ja hintatiedot
Velaton hinta:
1 529 000 €
Myyntihinta:
1 529 000 €
Neliöhinta asuinneliöiden mukaan:
11 242,65 € / m2
Neliöhinta kokonaisneliöiden mukaan:
9 993,46 € / m2
Rahoitusvastike:
0,00 € / kk
Hoitovastike:
822,80 € / kk
Vesimaksu:
25,00 € / kk
Vesimaksun peruste:
25,00 € / kk. Vesimaksuennakko 25 € / henkilö/kuukausi, tasataan kulutuksen mukaan
Taloyhtiön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Kerrostalo
Uudiskohde:
Kyllä
Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Iso-Roobertinkatu 41
Kiinteistö:
Ei
Rakennusvuosi:
1928
Huoneistojen lukumäärä:
53
Liiketilojen lukumäärä:
11
Yhteiset tilat:
Yhteiset tilat: Kellarikomerot, ulkoiluvälinevarasto
Taloyhtiön sauna:
Kyllä
Hissi talossa:
Kyllä
Rakennusmateriaali:
Tiilimuurausrunko
Kattotyyppi:
Tiili- ja peltikate
Energialuokka:
Ullakkoasunnoille laaditaan erillinen energiatodistus.
Energiatodistus:
Ei ole
Kiinteistön antennijärjestelmä:
Kaapeli-tv
Tontin pinta-ala:
1 214,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Kiinteistönhoito:
Huoltoyhtiö; Etelä-Helsingin Kiinteistöpalvelu
Isännöinti:
Timo Hagner Eiran Isännöitsijiätoimisto Oy
Kaavatiedot:
Helsingin kaupunki p. (09) 310 1691
Lämmitys:
Keskuslämmitys
Ilmanvaihto:
Painovoimainen
Tulevat remontit:
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2020-2024: Ullakon rakennusoikeuden käyttäminen. Jätehuoneen rakentaminen. Aurinkokeräimet ja putkivaraukset. Porrashuoneiden kunnostus- ja maalaustyöt. Lämpöverkoston perussäätö. Pihaovien uusiminen/kunnostus. Liikehuoneistojen ovien ja ikkunoiden uusiminen. Kaasuliesiin liitosjohtojen uusiminen. Julkisivujen rappaus- ja maalauskunnostustyöt. Puuikkunoiden huoltomaalaus. Lukitus. Talon yhteistilojen parantaminen piha-, varasto-ja säilytystilat. Ikkunoiden käyntisovitukset ja huolto. Huoneistojen kerrostaso-ovien käynti ja tiivistys.
Korjaukset:
Viemäreiden peruspesu 2000. Peltikaton lappeet 2000. Sisäpihan puoleisen A- ja B- portaan peltikaton lappeiden uusiminen 2000. Pihakansien vesieristeiden uusiminen 2000. Sisäpihan puoleisen C-portaan peltikaton lappeiden uusiminen 2003. Lämmönjakolaitteiden uusiminen 2005. Lukitus 2006. Ikkunoiden ja parvekeovien kuntotutkimus 2006. Ilmanvaihto 2006. Johtojen kuntotutkimus 2006. Pääviemäriliitosjohto 2006. Korvausilmaventtiilit 2007. Porrashuoneet 2008. Ilmanvaihtohormit 2008. Ikkunat 2009. Lämmitysjärjestelmä 2013. A-hissi 2013. A-porraskatteet 2014. Ullakkorakennusoikeus 2014. Parvekelattioiden paikkakorjaustyö 2014. Hissi 2014. Jätehuone, lupa 2015. Kylpyhuoneiden kuntokartoitus 2015. Automatiikka ajoporttiin 2015. Taloteknlsen peruskorjauksen hankesuunnltelma 2016. Autotallin ovi uusittu ja asennettu kauko-ohjaus 2017 . Talotekninen paruskorjausurakka; Taloteknisen peruskorjauksen suunnitelman osalta valmistunut 2017. Talotekninen peruskorjausurakka 2018-2019.
Palvelut:
Kaikki ydinkeskustan palvelut kävelyetäisyydellä (kaupat, kahvilat, ravintolat, erikoisliikkeet)., Koulut: Koulut ja päiväkodit lähialueella.
Kartta
Kuvat
Välittäjä

Hautala Mika


050 2311
mika.hautala@luxusm2.fi

Muita kohteitamme
Pormestarinrinne 8 B
2-3h, avok,kph | 59,5 m2
589 000 €
Pormestarinrinne 8 P
4h, avok, kph, erill. wc, s | 102 m2
1 075 000 €
Satamakatu 4 A
3h, avok, 2x kph | 79 m2
819 000 €