• Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

Talojen suunnittelussa ja tontille sijoittelussa on mietitty ensimmäisenä valoa ja maisemaa. Isot ikkunat avautuvat etelään ja länteen, joista luonnon valo pääsee tulvimaan sisään. Selkeät ja käytännölliset tilaratkaisut tuovat mukanaan asumisen luksusta.

Energiatehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä antaa mahdollisuuksia huoneiden sisustukseen, pattereita kun ei ole seinillä häiritsemässä. Viilennys hoidetaan maalämpöön liitetyllä maaviilennyksellä, jonka käyttö lisää entisestään asumisviihtyvyyttä lämpiminä aikoina.

Alakerrassa tilava olohuone nivoutuu saumattomasti yhteen tyylikkään avokeittiön kanssa, muodostaen valoisan ja erittäin avaran kokonaisuuden. Saunatiloissa on moderni lasiseinä ja lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Sähkökiuas on varustettu etäohjauspaneelilla. Kodinhoitohuoneen tilavat ja käytännölliset kalusteet toimittaa Puustelli.

Yläkerrassa mahdollissuus kahden tai kolmen makuuhuoneen ratkaisuun tarpeidesi mukaisesti. Yläkerrasta löytyy myös runsaasti varastotilaa, joka soveltuu myös esimerkikksi askartelutilaksi.

Täysvalmis koti luovutetaan pihamullat tasoitettuna ja nurmikonsiemenet kylvettynä lokakuussa 2022!

Alueella on paljon ulkoilureittejä, metsäpolkuja ja leikkipaikkoja, jotka ovat lapsiperheiden suosiossa. Jupperin koulu, päiväkoti ja kirjasto ovat myös lähellä. Leppävaara-Jupperi-Lähderanta linja-autoreitin 215 pysäkille on matkaa vain pari sataa metriä.

Jäljellä enää kolme rakennettavaa omakotitaloa osoitteessa Palomäentie 16. Kaikki kuusi taloa rakennetaan omalle tontille, omille hallinta-alueilleen, joissa on myös oma piha-alue, autokatospaikka ja ulkovarasto. Hallinta-alueet määräytyvät kiinteistölle kirjattavan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.

Talot rakennetaan turvallisella tuulettuvalla betonisella alapohjarakenteella ja sisätilojen pintamateriaaleina käytetään tasokkaita materiaaleja, jotka voit kätevästi valita selkeästä valintaoppaasta.

Tässä kohteessa varainsiirtovero 4% maksetaan ainoastaan tontin osuudesta!!!


Myynti ja lisätiedot:
Stefan Koivikko
p. 044 4440412 tai stefan.koivikko@luxusm2.fi
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Espoo
Osoite:
Palomäentie 16 C, 02730 Espoo
Kaupunginosa / kylä:
Jupperi
Kerros:
2
Asuinpinta-ala:
133 m2
Kokonaispinta-ala:
164 m2
Tilat:
4-5h, avok, 2 kph, s, erill. wc, khh, las. ter, 2 x lämmin ullakkotila, ulkovar.
Huoneita:
5
Muita tietoja:
Myytävä omakotitalo rakennetaan omalle hallinnanjakosopimuksessa määritellylle tontin osalle C, joka on pinta-alaltaan n. 490 m2. Myytävä määräosa on 1/6 osaa koko kiinteistöstä. Tontin määräosasta tehdään kiinteistön kauppa ja talon rakentamisesta erillinen urakkasopimus (Kuluttajaviranomaisen tarkastama ja hyväksymä Rakennusalan töitä koskeva kuluttajaurakkasopimus), jossa noudatetaan kuluttajasopimusehtoja RYS-9/1998. Ostajasta tulee sopimuksen ehdoin maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama rakennuttaja. Kauppahinta jakautuu maapohjan hintaan 192.000 € ja urakkasopimuksen hintaan 515.000 €. Maapohjan kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kaupantekotilaisuudessa, urakkasopimuksen osuus maksetaan rakennustöiden edistymiseen sidotun maksuerätaulukon mukaan (pyydä taulukko välittäjältä). Maksettavan varainsiirtoveron määrä muodostuu maapohjan osuudesta (192.000,00 €) ja on siten 7.680 €.
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet:
Keittiöön on valittavissa AEG:n tai Siemensin kodinkoneet: Tasoon upotettu induktiokeittotaso-liesituuletin-yhdistelmä (80 cm), kiertoilmakalusteuuni, sekä kalusteisiin integroidut mikroaaltouuni ja astianpesukone. Jääkaappi ja pakastinkaappi ovat teräspintaisia. Kaapistot PUUSTELLI:n tehdasvalmisteisia kiintokalusteita, työpöytätasot ovat kivirakenteisia. Keittiön allas on ns. komposiittiallas.
Parveke:
Ei
Kylpyhuoneen varusteet:
Pesuhuoneen seinät ovat laatoitetut. Kylpyhuoneissa vetolaatikollinen allaskaappi ja sen yläpuolella valaistu pistorasiallinen peili. Hanoissa valittavana ORAS- tai HANSGROHE. Kylpyhuoneissa katto puuvalmista lämpökäsiteltyä haapapaneelia.
Ikkunoiden suunta:
Ikkunoita koillisen, kaakon, lounaan ja luoteen suuntiin
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Omistusasunto
Kustannukset ja hintatiedot
Myyntihinta:
707 000 €
Kiinteistövero:
0 € / v
Kiinnitykset:
600000.00 €
Muut kustannukset:
Varainsiirtovero 4 % maapohjan hinnasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta, lainhuudatuskulut
Kiinteistön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Omakotitalo
Uudiskohde:
Ei
Kiinteistötunnus:
49-60-193-14
Kiinteistö:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2022
Rakennusoikeus:
Käytetään kokonaan
Rakennusmateriaali:
Puu
Kattotyyppi:
Harjakatto peltikatteella
Energialuokka:
Energialuokka: A2018
Energiatodistus:
On
Rasitteet:
Ei rasitteita, ei kiinteistön hyväksi perustettuja rasiteoikeuksia, ei osuutta yhteisiin alueisiin.
Tontin pinta-ala:
3 392,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Talousvesi:
HSY-vesiliittymä
Viemäröinti:
Kunnan
Kunnallistekniikka:
Liitetään HSY-kunnallistekniikkaan
Kaavatiedot:
Espoon kaupunki, Vaihde 09 816 21
Lämmitys:
Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Viilennys maaviileällä.
Ilmanvaihto:
Koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo-ja poistoilmanvaihtokone.
Kartta
Kuvat
Välittäjä

Koivikko Stefan


044 444 0412
stefan.koivikko@luxusm2.fi

Muita kohteitamme
Kullantie 153/Kull
Asuintilaa kahdessa kerroks... | 580 m2
590 000 €
Karhurannankuja 3
6144 m2 tontti ja 1766 m2 ... m2
2 000 000 €
Merikapteenintie 24 A
5h, k, 2 kph, s, erill. wc... | 173,9 m2
1 175 000 €