• Video
  • Kohdetiedot
  • Talon tiedot
  • Myyntihinta
  • Kuvat
  • Kartta
  • Välittäjä
  • Jaa

Suuri nykyaikaisella tekniikalla ja mukavuuksilla varustettu huvila (omakotitalo) ja erillinen rantasauna erinomaisella paikalla etelä-länsisuuntaisella tontilla kirkasvetisen Vuohijärven rannalla. Omaa rantaviivaa noin 100 metriä. Rakennusten huoneet ovat avaria ja tilavia, ikkunat suuria ja valtavat terassit kiertävät rakennuksia, jotka on valmistettu massiivisesta hirrestä. Rakennukset soveltuvat myös ympärivuotiseen käyttöön ja ympäristönäkökohdat on huomioitu mukavuuksista tinkimättä. Suurilta terasseilta on komeat näkymät kauas järvelle ja leveät hyväkulkuiset portaat johtavat alas rantaan, mistä on helppoa mennä uimaan kirkasvetiseen ja puhtaaseen, hiekkapohjaiseen Vuohijärveen. Järvestä voi kalastaa lohta, kuhaa ja ahventa, myös rapuja riittää. Veneelle on ruopattu oma suojaisa paikka. Maalämpö on kaikkialla, vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihto toimii koneellisesti ja kahdessa makuuhuoneessa on maalämmön kautta saatava viilennys. Led lamput ja valokuitu, nettiverkko joka paikassa. Paikka on ainutlaatuinen sekä tontin että rakennusten osalta. Koko kiinteistö on noin 6 ha ja siitä lohkotaan noin 1 ha, jonka alueella on kaikki rakennukset. Mahdollisuus myös neuvotella koko kiinteistön ostosta ja rakennuspaikasta.

Rakennuksesta on tehty kuntotarkastus 16.11.2022.

Tervetuloa tutustumaan!
Lisätietoja ja esittelyistä sopiminen: Eeva Kemmo 050 68922, eeva.kemmo@luxusm2.fi
Kohteen tiedot
Kaupunki / kunta:
Kouvola
Osoite:
Pulsanlahdentie 22, 47910 Kouvola
Kerros:
1
Asuinpinta-ala:
223 m2
Kokonaispinta-ala:
265 m2
Tilat:
4h, k, tupa, oleskelu pergola, 3 kph, wc, terassi, erillinen saunarakennus
Huoneita:
4
Kunto:
Hyvä
Muita tietoja:
Jätevedelle on rakennettu oma imeytyskenttä. Saunalla ja terassin alla olevassa huoneessa on omat kiinteät kaivot jätevedelle, joten kiinteistö täyttää vuoden 2014 jätevesimääräykset. Päätalon kahdessa makuuhuoneessa on maalämmön kautta saatava viilennys.
Vapautuminen:
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet:
Suuri saareke ja siinä kaasuliesi sekä tilavat laatikostot, lisäksi erillisiä kaapistoja. Mielen valkoinen jääkaappi ja pakastin, suuret erilliset yksiköt. Electrolux kalusteuuni ja astianpesukone. Savon liesituuletin.
Parveke:
Ei
Kylpyhuoneen varusteet:
Makuuhuoneiden yhteydessä omat kylpyhuoneet (3 kpl) ja erillinen wc. Suurimmassa kylpyhuoneessa 2x allastasot ja peilit, amme, erillinen suihku, wc, laattalattia, lattialämmitys, paljon säilytystilaa, luonnonvaloa ikkunoista ja lasitiili seinästä, erillinen kodinhoitotila. Muissa kylpyhuoneissa allastaso, peili, suihku ja wc. Saunassa erillinen tilava wc.
Ikkunoiden suunta:
Ikkunoita kaikkiin ilman suuntiin
Sauna:
Kyllä
Asumistyyppi:
Omistusasunto
Lisätietoja:
B&O musiikkijärjestelmä, kovaääniset myös terassilla. Kauko-ohjattu valaistus. Tuvassa suuri takka. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Pintamateriaalit: Päätalo osittain valkoiseksi maalattua Lapin hirttä. Lattiat parkettia ja laattaa.
Kustannukset ja hintatiedot
Velaton hinta:
860 000 €
Myyntihinta:
860 000 €
Kiinteistövero:
748,28 € / v
Kiinnitykset:
500000.00 €
Lämmitys:
191,67 € / kk
Puhtaanapito:
29,00 € / v
Neliöhinta asuinneliöiden mukaan:
3 856,50 € / m2
Neliöhinta kokonaisneliöiden mukaan:
3 245,28 € / m2
Rahoitusvastike:
0,00 € / kk
Hoitovastike:
0,00 € / kk
Muut kustannukset:
Kaivojen tyhjennys 200-250 € / v. Lumen auraus 120 € / v.
Kiinteistön ja tontin tiedot
Rakennuksen tyyppi:
Omakotitalo
Uudiskohde:
Ei
Taloyhtiön nimi:
Kiinteistötunnus:
286-431-6-61
Kiinteistö:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2008
Rakennusmateriaali:
Puu, hirsi
Kattotyyppi:
Harjakatto/huopakate
Energialuokka:
Energialuokka: D2007. Energiaselvitys 22.4.2008.
Energiatodistus:
On
Rasitteet:
Kiinteistöllä on osuuksia yhteisiin vesialueisiin.
Tontin pinta-ala:
10 000,00 m2
Tontin omistus:
Oma
Talousvesi:
Oma porakaivo 60 m syvä.
Viemäröinti:
Oma
Kaavatiedot:
Kouvolan kaupunki 020 61 511
Lämmitys:
Maalämpö
Tilojen tarkempi kuvaus:
Päärakennuksen huoneistoala on 223 m2. Päärakennuksessa on 3 makuuhuonetta, keittiö, tupa, oleskelu pergola, kolme kylpyhuonetta sekä wc. Lisäksi rakennuksen edessä on koko julkisivun levyinen terassi. Yksi makuuhuoneista ja kypyhuoneista on rakennettu erillissisäänkäynnillä muun asuintilan alapuolelle rinneratkaisulla (pohjakuvassa harrastetila). Saunarakennus sijaitsee lähempänä rantaa ja siinä on saunan lisäksi pesuhuone ja pukuhuone sekä erillinen wc. Saunarakennuksen pinta-ala on 35 m2.
Korjaukset:
2021 Ukomaalaukset, alakerran rimoitus, kaikkien sisäovien maalaus, puisten ulko-ovien maalaus, kaappien ovet maalattu, jääkaappi/pakastin uusittu, lisätty "leivontapöytä", saarekkeeseen asennettu keraaminen taso tuulettimella, saareke pyörillä. Saarekkeeseen upotettu kaasuliesi ja parilla, sisäpintojen maalausta, kynnyslistat uusittu / maalattu, iv-koneen moottori uusittu, ulos ja saunalle tehty vesipisteet, saunan isoin ikkuna uusittu. 2020 Valo-ohjaus uusittu, päivitys pc/ipad käyttö 2020. 2019 Valot uusittu led valoihin, saunan ikkunat uusittu rannan puolelta, saunan piippu ja kiuas uusittu, uusi silta, maalämpöpumpun jäähdytysosa vaihdettu, nuohous, sopimus tehty valokuiduista, asennus keväällä 2020. 2018 Uusi laituri, koko tontin rantaviiva raivattu, koko kiinteistön 6 ha:n alue raivattu, harvennus ja taimikko, porakaivon pumppu uusittu. Ei uusia suunniteltuja korjaustarpeita.
Maasto:
Helppokulkuinen mäntyinen harjumaisema.
Pääosin havupuustoa, mustikka, puolukka, kanerva metsää.
Rantatyyppi:
Järvi
Palvelut:
Kouvolan keskustan palvelut noin 45 km päässä.
Lisätiedot:
Kiinteistö sijaitsee haja-asutusalueella, jonka ympäristössä on lomakäytössä olevia kiinteistöjä, osa ympärivuotisessa käytössä. Asutuksen ympärillä on metsätalousmaata.
Kartta
Videot
Kuvat
Välittäjä

Eeva Kemmo


050 68 922
eeva.kemmo@luxusm2.fi

X

Yhteydenotto kohteesta

Yhteydenottolomake lisää automaattisesti tiedon kohteesta ja välittäjästä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
X

Esittelypyyntö kohteesta

Yhteydenottolomake lisää automaattisesti tiedon kohteesta ja välittäjästä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Muita kohteitamme
Kullantie 153/Kull
Asuintilaa kahdessa kerroks... | 580 m2
590 000 €
Yltäkylänkaari 40
4h, tupakeittiö, konservato... | 153 m2
545 000 €
Merikapteenintie 11
7h, k, 2 kph, s, 2 aulaa, ... | 247 m2
1 498 600 €