Henkilöstö

Mika Hautala

Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Mika Hautala, toimitusjohtaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, on toiminut puolet elämästään kiinteistönvälityksen ja arvoasuntojen asiantuntijana. Yhteistyökykyisellä Mikalla on erittäin laaja asiakas- ja yritysverkosto. Taitavana neuvottelijana sekä työtäpelkäämättömänä yrittäjänä tunnetuksi tullut Mika hoitaa asuntokaupan lisäksi myös yritysvälitystä ja -järjestelyjä sekä liiketeollisen puolen asioita.

Ota yhteyttä:
+358 (0)50 2311

Eeva Kemmo

Varatuomari
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Eeva Kemmo on varatuomari, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV sekä sertifioitu kiinteistöjohtaja. Eeva on työskennellyt 20 vuotta suuressa pankkikonsernissa asiantuntijana ja johtamistehtävissä kiinteistötoimialalla. Yrittäjänä Eeva palvelee asiakkaitaan monipuolisella ammattitaidollaan ja luovalla ongelmanratkaisukyvyllään. Eeva toimii välittäjänä, konseptien kehittäjänä ja vastaa yhtiön lakiasioista sekä auttaa tarvittaessa lakiasioissa myös asiakkaitaan.

Ota yhteyttä:
+358 (0)50 68922

Kirsi Mäntymäki

Kiinteistönvälittäjä
LKV, KiAT, KED

Kirsi Mäntymäki on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT. Sporttinen ja sosiaalinen Kirsi on toiminut pitkään opetustehtävissä liikunnan, muodin ja kauneuden parissa, josta hänellä on kansainvälinen kouluttajan tutkinto. Aktiivisesti monessa mukana olevalla Kirsillä on poikkeuksellisen laaja-alainen asiakas- ja kontaktiverkosto, jonka avulla hän määrätietoisesti saavuttaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä:
+358 (0)50 66953

Timo Partanen

Kiinteistönvälittäjä
LKV

Timo Partanen on laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV ja toiminut alalla vuodesta 2004. Aidosti työstään innostunut Timo hoitaa välitystehtävät asiakaslähtöisesti ja ratkaisukeskeisesti. Vankka rakennustekninen tuntemus sekä laaja kontakti- ja yhteistyöverkosto ovat todellinen lisäarvo vaativissa kohteissa. Yhdessä koettu onnistumisen ilo johtaa usein siihen, että asiakassuhteista kehittyy pitkiä ja kestäviä. Kun arvostat vahvaa myynnillistä otetta sekä ennen kaikkea hyvää tekemisen meininkiä niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä:
+358 (0)50 66952
Jukka Norta Luxusm2 LKV

Jukka Norta

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV

Jukka Norta on toiminut yrittäjänä 25 vuoden ajan kaupan ja myynnin asiantuntijana johtotehtävissä. Useita taloja rakennuttaneena sekä suunnitelleena Jukalle on tullut tutuksi rakentaminen, uuden talotekniikan ratkaisut sekä kiinteistökohteiden kauppa. Rehellisyys ja luottamus ovat jatkuvuuden perusta, minkä johdosta pitkät asiakassuhteet ja laaja-alainen kontaktiverkosto ovat seuranneet häntä uran varrella. Jukan motto on – oikealla asenteella sekä mutkattomalla yhteistyöllä saadaan syntymään oikea lopputulos.

Ota yhteyttä:
+358 (0)40 046 1415
Tiia Sairanen Luxusm2

Tiia Sairanen

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV

Tiia Sairanen on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja on toiminut alalla jo useamman vuoden. Rahoituspuolellakin työskennellyt Tiia antaa asiakkaille aina asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua, joka on hyödyksi niin myyjälle kuin ostajallekkin. Hänellä on myös omakohtaista ja asiakkuuksien myötä tullutta kokemusta erilaisten rakennusprojektien toteuttamisesta ja myynnistä. Jokainen asiakkuus on Tiialle yksilöllinen ja tärkeä. Yhteistyöllä saavutamme hyviä tuloksia nyt ja tulevaisuudessa, sekä ennenkaikkea turvallisia asuntokauppoja.

Ota yhteyttä:
+358 44 444 0540
Mervi Åhlgren, Myyntiassistentti, Luxusm2

Mervi Åhlgren

Myyntiassistentti
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, MBA

Mervi Åhlgren on laillistettu kiinteistönvälittäjä sekä hänellä on kiinteistöedustajan tutkinto (KED). Mervi on toiminut usean vuoden ajan kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla. Lisäksi omat rakennusprojektit ovat tuoneet kokemusta rakentamiseen liittyvistä asioista. Mervi on toiminut yrittäjänä yli 10 vuotta ja hänellä on vankka kokemus myynnin sekä taloushallinnon tehtävistä. Myyntitiimimme taustatukena Mervi auttaa varmistamaan, että välitystoiminnassa noudatetaan hyvää välitystapaa.

Ota yhteyttä:
+358 (0)44 444 0470