Henkilöstö

Mika Hautala

Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Mika Hautala, toimitusjohtaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, on toiminut puolet elämästään kiinteistönvälityksen ja arvoasuntojen asiantuntijana. Yhteistyökykyisellä Mikalla on erittäin laaja asiakas- ja yritysverkosto. Taitavana neuvottelijana sekä työtäpelkäämättömänä yrittäjänä tunnetuksi tullut Mika hoitaa asuntokaupan lisäksi myös yritysvälitystä ja -järjestelyjä sekä liiketeollisen puolen asioita.

Ota yhteyttä:
+358 (0)50 2311

Eeva Kemmo

Varatuomari
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Eeva Kemmo on varatuomari, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV sekä sertifioitu kiinteistöjohtaja. Eeva on työskennellyt 20 vuotta suuressa pankkikonsernissa asiantuntijana ja johtamistehtävissä kiinteistötoimialalla. Yrittäjänä Eeva palvelee asiakkaitaan monipuolisella ammattitaidollaan ja luovalla ongelmanratkaisukyvyllään. Eeva toimii välittäjänä, konseptien kehittäjänä ja vastaa yhtiön lakiasioista sekä auttaa tarvittaessa lakiasioissa myös asiakkaitaan.

Ota yhteyttä:
+358 (0)50 68922

Kirsi Mäntymäki

Kiinteistönvälittäjä
LKV, KiAT, KED

Kirsi Mäntymäki on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT. Sporttinen ja sosiaalinen Kirsi on toiminut pitkään opetustehtävissä liikunnan, muodin ja kauneuden parissa, josta hänellä on kansainvälinen kouluttajan tutkinto. Aktiivisesti monessa mukana olevalla Kirsillä on poikkeuksellisen laaja-alainen asiakas- ja kontaktiverkosto, jonka avulla hän määrätietoisesti saavuttaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä:
+358 (0)50 66953
Merja Viertola Luxusm2 LKV

Merja Viertola

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV

Merja Viertolalla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitystyöstä. Hän on toiminut pitkään konttorinjohtajana ja esimiehenä sekä kouluttanut uusia välittäjiä alalle ja mentoroinut heitä LKV-tutkintojen suorittamiseen. Vastaavan mestarin tyttärelle rakennustekniset asiat ovat tulleet tutuksi jo lapsuudenkodista ja osaaminen on karttunut sekä omissa rakennusprojekteissa, että asiakkaita auttaessa. Merja on energinen, empaattinen ja asialleen omistautunut yhteistyökumppani, jolle on aina tavoitteena tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä:
+358 (0)44 444 0500
Tiia Sairanen Luxusm2

Tiia Sairanen

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV

Tiia Sairanen on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja on toiminut alalla jo useamman vuoden. Rahoituspuolellakin työskennellyt Tiia antaa asiakkaille aina asiantuntevaa ja ratkaisukeskeistä palvelua, joka on hyödyksi niin myyjälle kuin ostajallekkin. Hänellä on myös omakohtaista ja asiakkuuksien myötä tullutta kokemusta erilaisten rakennusprojektien toteuttamisesta ja myynnistä. Jokainen asiakkuus on Tiialle yksilöllinen ja tärkeä. Yhteistyöllä saavutamme hyviä tuloksia nyt ja tulevaisuudessa, sekä ennenkaikkea turvallisia asuntokauppoja.

Ota yhteyttä:
+358 44 444 0540
Mervi Åhlgren, Myyntiassistentti, Luxusm2

Mervi Åhlgren

Myyntiassistentti
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED, MBA

Mervi Åhlgren on laillistettu kiinteistönvälittäjä sekä hänellä on kiinteistöedustajan tutkinto (KED). Mervi on toiminut usean vuoden ajan kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla. Lisäksi omat rakennusprojektit ovat tuoneet kokemusta rakentamiseen liittyvistä asioista. Mervi on toiminut yrittäjänä yli 10 vuotta ja hänellä on vankka kokemus myynnin sekä taloushallinnon tehtävistä. Myyntitiimimme taustatukena Mervi auttaa varmistamaan, että välitystoiminnassa noudatetaan hyvää välitystapaa.

Ota yhteyttä:
+358 (0)44 444 0470