Henkilöstö

Mika Hautala

Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Mika Hautala, toimitusjohtaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, on toiminut puolet elämästään kiinteistönvälityksen ja arvoasuntojen asiantuntijana. Yhteistyökykyisellä Mikalla on erittäin laaja asiakas- ja yritysverkosto. Taitavana neuvottelijana sekä työtäpelkäämättömänä yrittäjänä tunnetuksi tullut Mika hoitaa asuntokaupan lisäksi myös yritysvälitystä ja -järjestelyjä sekä liiketeollisen puolen asioita.

Ota yhteyttä:
+358 50 2311

Eeva Kemmo

Varatuomari
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Eeva Kemmo on varatuomari, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV sekä sertifioitu kiinteistöjohtaja. Eeva on työskennellyt 20 vuotta suuressa pankkikonsernissa asiantuntijana ja johtamistehtävissä kiinteistötoimialalla. Yrittäjänä Eeva palvelee asiakkaitaan monipuolisella ammattitaidollaan ja luovalla ongelmanratkaisukyvyllään. Eeva toimii välittäjänä, konseptien kehittäjänä ja vastaa yhtiön lakiasioista sekä auttaa tarvittaessa lakiasioissa myös asiakkaitaan.

Ota yhteyttä:
+358 50 68922

Kirsi Mäntymäki

Kiinteistönvälittäjä
LKV, KiAT, KED

Kirsi Mäntymäki on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT. Sporttinen ja sosiaalinen Kirsi on toiminut pitkään opetustehtävissä liikunnan, muodin ja kauneuden parissa, josta hänellä on kansainvälinen kouluttajan tutkinto. Aktiivisesti monessa mukana olevalla Kirsillä on poikkeuksellisen laaja-alainen asiakas- ja kontaktiverkosto, jonka avulla hän määrätietoisesti saavuttaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä:
+358 50 66953
Kirsti Soilampi | Luxum2

Kirsti Soilampi

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, KiAT

Kirsti Soilampi on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hän on suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon. Kiinteistönvälitysalalla Kirsti on aloittanut vuonna 2004, toimien vuosien varrella pitkään johto- ja kouluttamistehtävissä. Suurin intohimo on kuitenkin itse välittäjän työ, jossa Kirsti saa käyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitojaan. Kaikki asumiseen ja sisustamiseen liittyvä on aina ollut lähellä Kirstin sydäntä ja hän onkin kouluttautunut myös sisustusstailaajaksi.

Ota yhteyttä:
+358 44 200 8145

Stefan Koivikko

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV

Stefan Koivikko on ”Suomen nopein kiinteistönvälittäjä” (PB 100 metriä 10:38 sek). Stefanin vahvuutena on pitkä ura kiinteistöalan myyntitehtävissä sekä vahva ja määrätietoinen urheilutausta, mitkä näkyvät hänen tavassaan vastaanottaa ja selvittää asunto- ja kiinteistökaupan mahdollisuuksia – sekä haasteita. Paikallistuntemus ja kiinnostus rakennushistoriaan tekevät Stefanista asiantuntijan, joka auttaa niin asunnon myyjää kohteen markkinoinnissa kuin ostajaa, joka vielä miettii tulevan kotinsa sijaintia. Stefan käyttää nykyaikaisimpia myynnin ja markkinoinnin keinoja, jotta kustakin kohteesta saadaan juuri se oikea hinta.

Ota yhteyttä:
044 444 0412

Juha Timonen

Kiinteistönvälittäjä LKV
Auktorisoitu arvioitsija AKA, KHK, LVV

Juha Timonen on yleisauktorisoitu kiinteistöarvioija AKA, keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistöarvioija KHK sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. Kiinteistöalan tehtävissä hän on toiminut lähes 40 vuoden ajan. Työtehtäviin on kuulunut isännöinti; kiinteistöjen kehittäminen ja rakennuttaminen; kiinteistöjen, asuntojen ja maa-ja metsätilojen hankinta, myynti sekä vuokraus. Arviointipalveluihin on mm. kuulunut kiinteistöjen sekä muiden omaisuuserien arviointi yhtiöiden tilinpäätöksiä varten sekä yhtiöiden hallituksille päätöksenteon tueksi. Pitkä ja monipuolinen kokemus takaa erinomaisen käsityksen mm. yhteiskunnallisten päätösten sekä taloudessa tapahtuvien vaihteluiden vaikutuksista markkinoihin.

Ota yhteyttä:
+358 44 444 0430

Jenna Hautala

Myyntiassistentti

Jenna Hautala on syntynyt kiinteistönvälittäjäperheeseen ja on kasvanut koko ikänsä asuntoremonttien sekä kiinteistö- ja asuntokauppojen maailmassa. Jenna on tällä hetkellä korkeakouluopiskelija kaupallisella alalla ja toimii myynnin tukena osa-aikaisesti. Jenna on positiivinen, ahkera ja tunnollinen eli hän hoitaa kaikki asiat, mitkä on sovittu ja se sopiikin hyvin Luxusm2-arvoihin ja palveluun.

Ota yhteyttä:

+358 50 66 948