Henkilöstö

Mika Hautala

Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Mika Hautala, toimitusjohtaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, on toiminut puolet elämästään kiinteistönvälityksen ja arvoasuntojen asiantuntijana. Yhteistyökykyisellä Mikalla on erittäin laaja asiakas- ja yritysverkosto. Taitavana neuvottelijana sekä työtäpelkäämättömänä yrittäjänä tunnetuksi tullut Mika hoitaa asuntokaupan lisäksi myös yritysvälitystä ja -järjestelyjä sekä liiketeollisen puolen asioita.

Ota yhteyttä:
+358 50 2311

Eeva Kemmo

Varatuomari
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Eeva Kemmo on varatuomari, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV sekä sertifioitu kiinteistöjohtaja. Eeva on työskennellyt 20 vuotta suuressa pankkikonsernissa asiantuntijana ja johtamistehtävissä kiinteistötoimialalla. Yrittäjänä Eeva palvelee asiakkaitaan monipuolisella ammattitaidollaan ja luovalla ongelmanratkaisukyvyllään. Eeva toimii välittäjänä, konseptien kehittäjänä ja vastaa yhtiön lakiasioista sekä auttaa tarvittaessa lakiasioissa myös asiakkaitaan.

Ota yhteyttä:
+358 50 68922

Kirsi Mäntymäki

Kiinteistönvälittäjä
LKV, KiAT, KED

Kirsi Mäntymäki on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT. Sporttinen ja sosiaalinen Kirsi on toiminut pitkään opetustehtävissä liikunnan, muodin ja kauneuden parissa, josta hänellä on kansainvälinen kouluttajan tutkinto. Aktiivisesti monessa mukana olevalla Kirsillä on poikkeuksellisen laaja-alainen asiakas- ja kontaktiverkosto, jonka avulla hän määrätietoisesti saavuttaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä:
+358 50 66953
Kirsti Soilampi | Luxum2

Kirsti Soilampi

Kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, KiAT

Kirsti Soilampi on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hän on suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon. Kiinteistönvälitysalalla Kirsti on aloittanut vuonna 2004, toimien vuosien varrella pitkään johto- ja kouluttamistehtävissä. Suurin intohimo on kuitenkin itse välittäjän työ, jossa Kirsti saa käyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitojaan. Kaikki asumiseen ja sisustamiseen liittyvä on aina ollut lähellä Kirstin sydäntä ja hän onkin kouluttautunut myös sisustusstailaajaksi.

Ota yhteyttä:
+358 44 200 8145

Jenna Hautala

Myyntiassistentti

Jenna Hautala on tuore ylioppilas viettäen välivuoden työskennellen Luxusm2 toimistolla Espalla. Jenna on syntynyt kiinteistövälittäjäperheeseen. Hän on kasvanut koko ikänsä asuntoremonttien, kiinteistö- ja asuntokauppojen maailmassa. Jenna on positiivinen, ahkera ja tunnollinen eli hän hoitaa kaikki asiat, mitkä on sovittu ja se sopiikin hyvin Luxusm2 arvoihin ja palveluun.

Ota yhteyttä:

+358 50 66 948