Henkilöstö

Mika Hautala

Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Mika Hautala, toimitusjohtaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, on toiminut puolet elämästään kiinteistönvälityksen ja arvoasuntojen asiantuntijana. Yhteistyökykyisellä Mikalla on erittäin laaja asiakas- ja yritysverkosto. Taitavana neuvottelijana sekä työtäpelkäämättömänä yrittäjänä tunnetuksi tullut Mika hoitaa asuntokaupan lisäksi myös yritysvälitystä ja -järjestelyjä sekä liiketeollisen puolen asioita.

Ota yhteyttä:
+358 50 2311

Eeva Kemmo

Varatuomari
Kiinteistönvälittäjä, LKV

Eeva Kemmo on varatuomari, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV sekä sertifioitu kiinteistöjohtaja. Eeva on työskennellyt 20 vuotta suuressa pankkikonsernissa asiantuntijana ja johtamistehtävissä kiinteistötoimialalla. Yrittäjänä Eeva palvelee asiakkaitaan monipuolisella ammattitaidollaan ja luovalla ongelmanratkaisukyvyllään. Eeva toimii välittäjänä, konseptien kehittäjänä ja vastaa yhtiön lakiasioista sekä auttaa tarvittaessa lakiasioissa myös asiakkaitaan.

Ota yhteyttä:
+358 50 68922

Kirsi Mäntymäki

Kiinteistönvälittäjä
LKV, KiAT, KED

Kirsi Mäntymäki on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT. Sporttinen ja sosiaalinen Kirsi on toiminut pitkään opetustehtävissä liikunnan, muodin ja kauneuden parissa, josta hänellä on kansainvälinen kouluttajan tutkinto. Aktiivisesti monessa mukana olevalla Kirsillä on poikkeuksellisen laaja-alainen asiakas- ja kontaktiverkosto, jonka avulla hän määrätietoisesti saavuttaa aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä:
+358 50 66953
Jussi-Pekka Kajaala | Luxum2

Jussi-Pekka Kajaala

Kiinteistönvälittäjä
LKV, KiAT

Jussi-Pekalla on laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV) ja kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto (KiAT). Usean vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä ja asuntojen remontoinnista auttavat ymmärtämään kodin merkityksen. Jussi-Pekan rehellinen ja vilpitön asenne saa asiakkaat tuntemaan olonsa luottavaiseksi ja turvalliseksi. Niistäkin asioista keskustellaan, mitkä monet muut välittäjät jättävät kokonaan sanomatta. Positiivinen luonne sekä henkisestä että fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen näkyvät myös asiakkaille. Asiakkaat voivat aina luottaa, että heidän eteensä tehdään enemmän kuin luvataan. Laaja kansainvälinen verkosto mahdollistaa kodin löytämisen myös valtameren toiselta puolelta. Kaikki on mahdollista!

Ota yhteyttä:
+358 44 5422 000
Jenna Hautala | Luxusm2

Jenna Hautala

Myyntiassistentti

Jenna Hautala on tuore ylioppilas viettäen välivuoden työskennellen Luxusm2 toimistolla Espalla. Jenna on syntynyt kiinteistövälittäjäperheeseen. Hän on kasvanut koko ikänsä asuntoremonttien, kiinteistö- ja asuntokauppojen maailmassa. Jenna on positiivinen, ahkera ja tunnollinen eli hän hoitaa kaikki asiat, mitkä on sovittu ja se sopiikin hyvin Luxusm2 arvoihin ja palveluun.

Ota yhteyttä:

+358 50 66 948