LUXUSm2 LKV

LUXUSm2 LKV on yksityinen suomalainen kiinteistönvälitystoimisto, joka keskittyy kohteiden korkeatasoiseen välittämiseen. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota parasta ja asiantuntevinta henkilökohtaista palvelua ostajille ja myyjille asunto- ja kiinteistökohteissa.

Uskomme, että huolellinen perehtyminen kohteeseen ja sen erityispiirteisiin tuottaa tulosta kohteen markkinoinnissa. Haluamme aina suunnitella jokaiselle kohteelle oman markkinointistrategian. Huolellisesti tehdyt valmistelut takaavat sen, että markkinoinnin alkaessa tunnemme kohteemme ja pystymme panostamaan varsinaiseen myyntityöhön.

Haasteellisissa kohteissa täytyy löytää uusia tapoja myynnin tueksi. Laajan työkokemuksemme kautta meillä on paljon erityisosaamista ja yhteistyöverkostomme on laaja. Pystymme tarjoamaan uusia ratkaisuja ja tarvittaessa kehittämään kohdetta saavuttaaksemme myyjän ja ostajan tavoitteet.

Meille erityisen tärkeää on, että asiakkaamme voivat luottaa meihin. Tämän takia palvelumme on aina yksilöllistä ja henkilökohtaista. Kaikessa toiminnassamme noudatamme Hyvää kiinteistönvälitystapaa.

Kuulumme ainoana suomalaisena kiinteistönvälitysyhtiönä Luxury Real Estate -ketjuun, jonka kautta pystymme tarjoamaan asiakkaille arvokohteita ympäri maailman ja löytämään kansainväliset ostajat myös Suomen markkinoille.

LUXUSm2 LKV
Eteläespladi 2
00130 Helsinki

020 7070 700
info@luxusm2.fi

Y-tunnus: 0998631-2
Kotipaikka Helsinki